Scheveningen PeeZee
Copyright © 2013 - 2017 by "Peter"  ·  Alle rechten voorbehouden  ·  E-Mail: info@scheveningen-peezee.nl
Niet Commercieel!
Algemene Downloads

Hieronder kunnen enkele bestanden worden gedowload, die het doe-het-zelven wat meer gemak kunnen bieden.


Opruimen tijdelijke (internet)bestanden
Download dit bestand en sla het op (bijvoorbeeld op het bureaublad, dan is het makkelijk terug te vinden) . Gebruik van dit 'programma' is geheel op eigen risico.
Een PC of laptop wordt op den duur trager als de mappen met tijdelijke bestanden vollopen. Het af en toe leegmaken van deze mappen kan een kleine snelheidsverbetering opleveren. Natuurlijk zijn er (gratis) programma's die dit ook doen en daarnaast nog veel meer kunnen. Vaak worden deze programma's door de 'gewone' gebruiker toch als complex beschouwd. Vandaar dit (zelfgeschreven) kleine batch-bestand. Het is aan te bevelen om de inhoud niet te wijzigen. Óf het werkt niet meer (juist), óf de verkeerde bestanden worden dan wellicht verwijderd.
Na het downloaden (naar bijvoorbeeld het bureaublad) het bestand Opruimen.bat dubbelklikken om uit te voeren. Als extra veiligheid wordt dan nogmaals gevraagd of men zeker weet of men de gewenste aktie wil laten uitvoeren. Is het programma gereed, dan kan ik adviseren om zelf de PC of laptop opnieuw op te laten starten.