Scheveningen PeeZee
Copyright © 2013 - 2017 by "Peter"  ·  Alle rechten voorbehouden  ·  E-Mail: info@scheveningen-peezee.nl
Niet Commercieel!
Hulp op lokatie

Natuurlijk zijn niet alle problemen op afstand te verhelpen. Bij (deels) defekte hardware of uitval van het netwerk / internet is een TeamViewer-sessie zinloos. In dat geval is het uiteraard mogelijk om op lokatie af te spreken. Hiervoor geldt wel een kleine restrictie: het moet wel een 'beetje in de buurt' van Den Haag zijn. Het blijft allemaal een hobby van me en een PC of laptop hardware- of softwarematig weer aan de gang krijgen, is vaak een tijdrovende zaak. Dus "effe langskomen" is vaak geen optie.
Indien een totale herinstallatie (met behoud van persoonlijke data) is gewenst, dan gebeurt dit in principe bij mij thuis, aangezien ik daar alle benodigde tools voorhanden heb. Omdat men de PC of laptop dan minimaal enkele dagen kwijt is, zal dit vooraf gedetailleerd worden besproken.

Privacy.
Voorafgaand aan de herinstallatie wordt eerst alle persoonlijke data op een externe harddisk gezet. Deze data (documenten, foto's, video's, e-mails, favorieten, etc.) wordt alleen tijdelijk bewaard en niet ingezien door ondergetekende. Wordt alles na de herinstallatie door de eigenaar in orde bevonden, dan zal alles weer van de externe harddisk worden verwijderd.

Loopt de PC of laptop slecht of traag, of vermoed je een defekt, stuur dan een e-mailtje (of laat er één sturen) naar ondergetekende. Vermeld in ieder geval de 'bekende' problemen en wat je wensen zijn. Indien er kosten moeten worden gemaakt t.b.v. een reparatie of uitbreiding, zal e.e.a. vooraf worden besproken.